Ønsker du å piffe opp seminaret ditt? Bestill et foredrag med BySheriffen!

Kan din bedrift bli utsatt for kriminalitet? Skal du ha ledersamling eller gjennomføre et «kick off»? Tema om kriminalitetsbildet vil skape debatt, fordi hverdagskriminalitet utfordrer næringslivet. Trygghet og trivsel betyr mye for kundeopplevelsen. Å skape en trygg oase for kunder, og medarbeidere er svært viktig. Ønsker du å forebygge den økonomiske belastning kriminalitet fører til? Ta kontakt, så vil foredragsholder Steinar Vadla Risa gi et usminket bilde.

Vi har flere aktuelle foredrag med tema som omhandler, hvordan forebygge kriminalitet mot næringslivet.

1. Vil du forbedre ditt kjøpesenters omdømme med fokus på sikkerhet og trygghetstiltak?
Bør næringslivet, gårdeiere og handelsnæring ta større ansvar i å forebygge kriminalitet? Det er mye snakk om «svenske tilstander». En del av utfordringene går på kriminalitet og mangel på trygghet der folk ferdes. Trygghet og trivsel betyr mye for kundeopplevelsen. Å skape en trygg oase for kunder, og medarbeidere er svært viktig. Et kjøpesenter er vår tids kirkebakke, et lokalt samlingssted. Da bør det være trygt å frekventere steder hvor folk samles.

Kjøpesenterbransjen kjemper om de lojale og lokale kundene. Vil du vinne kampen i ditt lokalmiljø? . Her en oppslag som viser hvilke utfordringer et kjøpesenter kan få om trygghetstiltak ikke tas på alvor.

Se TV innslaget, Når kriminalitet inntar et kjøpesenter.

Les, Det er vanskelig å drive butikk når svinn og butikktyveri tar overhånd. I Sverige går debatten.

Vil du øke omsetningen på ditt kjøpesenter? Da anbefaler vi at du legger kriminalitetsforebyggende tiltak inn i markedsplanen. Ta kontakt, med foredragsholder Steinar Vadla Risa, så vil han vise hvilke verktøy du bør bruke.

Hvordan Charlottenbergs Shoppingcenter arbeider,  Med oppmerksomhet, kamera og varesikring får man ned svinnet.

​Engasjerende og inspirerende foredrag, sier flere tilhørere. 

2. Å ha en utro tjener i rekkene, er dårlig butikk.
Har du gode sikkerhetsrutiner, ansettelserutiner og kontrollrutiner? Det er viktige bestanddeler i svinnforebyggende arbeid. Tyveri og underslag utført av egne ansatte, er en utfordring som må tas på alvor. Svinn kan forkomme i flere ledd, uansett hva slags virksomhet du driver. Interne svinnkilder oppstår når bedriften har mangelfulle rutiner og instrukser. Med «Svinnhjulet», som veileder forteller Steinar hvordan avsløre svinnkilder. Kontakt foredragsholder Steinar Vadla Risa, om du vil øke bunnlinjen i din bedrift.

Les, Ikea-ansatt (26) tiltalt for millionunderslag – satte pengene på egen konto

Klar tale, tydelig, motiverende mener andre. 

3. God service forebygger butikktyverier.
Vil du forhindre butikktyveri? Trenger dine medarbeidere å øve på, det å forebygge tyverier? Butikktyven er utspekulert i sin framferd. Steinar viser hvilke metoder de bruker. Jo mer vi ser og hjelper kundene, desto mindre svinn får bedriften. Oppmerksomhet er positivt overfor uærlige personer. De går. Ærlige folk setter pris på oppmerksomhet. De handler. Du får dobbelt opp: Mer salg – mindre tyverier. Kontakt foredragsholder Steinar Vadla Risa om du vil redusere butikktyverier.

Les, Ved bruk av spesialsydde jakker rundstjal de taxfreebutikker. 

Les,God service stopper butikktyver

4. Trene på uønskede situasjoner- konflikthåndtering – ranskurs.
Vil du unngå at uønskede situasjoner kan bli en traumatisk påkjenning for dine medarbeidere? Å bli utsatt for ran og truede situasjonen er dessverre en del av det trusselbilde næringslivet har. De som arbeider i «frontlinjen» bør trene på ulike scenario. Det har en forebyggende effekt og bør inngå i bedriftens HMS arbeid. Gjennom praktiske øvelser og bruk av filmsnutter, får dine medarbeidere trening i å håndtere ulike konfliktsituasjoner. Ta kontakt med foredragsholder Steinar Vadla Risa om din bedrift er i risikosonen

​Engasjerende og inspirerende foredrag, sier flere tilhørere. Klar tale, tydelig, motiverende mener andre. Det er noen av de hyggelige tilbakemeldinger vi får.

Svensk Handel publicerar årligen en rapport om,  STÖLDER OCH ANNAT SVINN I SVENSKA BUTIKER 

Les,  Slik tester mannen med kofferten parfyme på Gardermoen

Svinnhjulet – Hvordan redusere svinn og avsløre svinnkilder

Bestill foredrag som piffer opp seminaret ditt. (klikk på  bildet)

Foredrag og workshops

Vil du lære mer om trender i kriminalitetsbildet i Norge? BySheriffen holder engasjerende foredrag og workshops om sikkerhet, svinnreduksjon og kriminalitetsforebygging.

TA KONTAKT

Steinar Vadla Risa – tlf. +47 90 75 58 11

Les artikkelen om Rusta Norge. Viktig å sette en sikkerhetsstandard.

Les mer om sivile vektere i denne artikkelen: Sivilt vakthold – Et undervurdert sikkerhetstiltak.

Les artikkelen om ungdom og butikktyveri. Merkevarepresset

Hvordan lommetyver tas på fersk gjerning.  Det er her «lederhosen» og spesialisering kommer inn.