Kjøpesenter

Vi har i over 20 år jobbet sammen med noen av Norges største kjøpesenter. For å sikre trygghet og trivsel, for både kunder og butikker – Det er viktig for kundeopplevelsen

Et kjøpesenter er en sosial arena og en viktig møteplass.  Et kjøpesenter er vår tids kirkebakke, et lokalt samlingssted. Da bør det være trygt å frekventere stedet hvor folk samles. Trygghet og trivsel betyr mye for kundeopplevelsen. Å skape en trygg oase for kunder, og medarbeidere er svært viktig. Da må vektertjenester og kontrolltjenester være tilpasset dagens kriminalitetsbilde. Et kjøpesenter som tar trygghetstiltak på alvor, vinner de lojale og lokale kundene.

Les. Avslører tyvenes frekke metoder. Butikktyven kan være utspekulert og kreativ.

Les. Tar tyver på fersk gjerning nesten hver dag. Mange skjønner ikke konsekvensene.

Kundeopplevelsen og bedre service er to elementer som retail bransjen må fokusere på for å tiltrekke seg kunder i dagens marked. Derfor er kriminalitetsutviklingen viktig å følge med på. Når næringslivet blir direkte skadelidende, blir det viktig å forebygge at kriminalitet ikke får et større fotfeste.

Bestill et foredrag eller kurs med Steinar Vadla Risa.

Mange kjøpesenter brukes som «fritidsklubb» hvor ungdommen vanker uten mål og mening. På flere steder skaper de et utrivelig miljø for de handlende. Det påvirker kundeopplevelsen på en negativ måte. Å forebygge at slike ansamlinger får fotfeste, blir viktig for å opprettholde en god atmosfære på senteret.

Hvordan Charlottenbergs Shoppingcenter arbeider,  Med oppmerksomhet, kamera og varesikring får man ned svinnet.

Når kriminalitet inntar et kjøpesenter går det utover kundeopplevelsen. Blir det mye støy rundt hverdagskriminalitet på et kjøpesenter eller handelssentrum, velger kunden det trygge alternativ. Du får et omdømme tap med på kjøpet.

Les. Gutter fra kriminelt ungdomsmiljø forbys opphold på kjøpesenter

9 måter å redusere svinn

Last ned oppskriften på hvordan du kan redusere svinn på ditt kjøpesenter eller butikkjede. Enkelte tiltak er svært effektive og har ingen kostnad.

LAST NED

Kriminalitet påvirker områder enten det er på et kjøpesenter eller i en handlegate. Dette er lett å glemme når det snakkes om «områdeløft» i og rundt Oslo og andre byer i Norge og Sverige. Å ha effektive kontrolltjenester kan påvirke den negative utvikling i nært samarbeid med politiet.

Se TV innslaget, Brottsplats Nordstan – så ser vardagen ut.  Når kriminalitet inntar et kjøpesenter.

Gjennom aktiv bruk av vår verktøykasse, og gode kontrolltjenester sørger vi for at du er klar for kunden, ved å ha et trygt, trivelig og tilgjengelig handlemiljø.

Les om, Sivilt vakthold – et undervurdert sikkerhetstiltak

Vi setter = tegn mellom trygghet og trivsel! Det skaper en god atmosfære i handlemiljøet når alle bidrar med sin innsats. Her vil et kjøpesenter, en butikk og en gårdeier ha sammenfallende interesse for å oppnå trygg handel og trygg lønnsomhet.

Les om, PLIVO øvelsen på Strømmen Storsenter. De tar sikkerhet og trygghet på alvor!

Vil du forbedre ditt kjøpesenters omdømme, og ta en posisjon i lokalmarkedet med trygghetstiltak? Vil du øke omsetningen på ditt kjøpesenter?

Les artikkelen, «Når personer skytes, blir folk redde.»

Da anbefaler vi at du legger kontrolltjenester, og kriminalitetsforebyggende tiltak inn i markedsplanen.

Hvordan lommetyvene tas på fersk gjerning.  Det er her «lederhosen» og spesialisering kommer inn. 

Ta kontakt med Steinar Vadla Risa på tlf. +47 90 75 58 11 for en hyggelig prat om sikkerhetsledelse som trygger mennesker og verdier.

Du trenger ikke gå deg vill i jungelen av produkter og tjenester! Vi tar jobben med sikkerhetsledelse for deg. Overlat svinnkompetanse til oss!

Se TV innslaget fra Strømmen Storsenter, hvor det er mindre butikktyveri  pga sivilt vakthold og bruk av overvåkingskamera. 

Les, Involvering og bevisstgjøring for å få ned svinnet på Strømmen Storsenter

Les hvordan Oasen Storsenter, – God service stopper tyverier. 

Bestill et foredrag, klikk på bildet.

Foredrag og workshops

Vil du lære mer om trender i kriminalitetsbildet i Norge? BySheriffen holder engasjerende foredrag og workshops om sikkerhet, svinnreduksjon og kriminalitetsforebygging.

TA KONTAKT