Svinnkurs forebygger butikktyveri, øker salg og inntjening.

Et svinnkurs forebygger butikktyveri. Det vil gi din bedrift bedre inntjening. Når Fokus På Svinn etableres blir medarbeidere mer oppmerksom på kunden som er i butikken. Det gir muligheter for mer salg. Vi snakker kinderegg-effekt når butikken øker sin svinnkompetanse. Vårt svinnkurs gir butikkmedarbeidere kunnskap om hvordan tyveri kan forebygges på salgsflaten.

Større oppmerksomhet vil bidra til bedre kundeopplevelse. Å øke servicegraden er et av flere forhold som butikker bør bli bedre på, for de som vil skille seg ut fra netthandel. I vårt svinnkurs er fokus på service et av flere viktige elementer. Du finner flere om du besøker Svinnhjulet. Det illustrerer hvordan vi avslører butikkens svinnkilder.

Kort oppsummert.

Butikktyven er utspekulert i sin framferd. Bysheriffen viser hvilke metoder og hjelpemidler de bruker. Jo mer vi ser og hjelper kundene, desto mindre tyveri og svinn får bedriften. Oppmerksomhet er positivt overfor uærlige personer. De går. Ærlige folk setter pris på oppmerksomhet. De handler. Mer salg – mindre tyverier. Det gir økt inntjening. Hvem sier vel nei til bedre bunnlinje?

Foredrag og workshops

Vil du lære mer om trender i kriminalitetsbildet i Norge? BySheriffen holder engasjerende foredrag og workshops om sikkerhet, svinnreduksjon og kriminalitetsforebygging.

TA KONTAKT

God butikkdrift.

Det er viktig å få kontroll på svinnet som oppstår i en bedrift. Det handler om å etablere rutiner og instrukser. Det handler om god butikkdrift. Alt for ofte stjeles, ødelegges eller varer forsvinner fra totalregnskapet. Under slike forhold lider bunnlinjen. Derfor vil Fokus På Svinn gi butikken bedre lønnsomhet når svinnkilder stoppes. Hva er svinn? Det er spørsmålet du må stille deg, og arbeider videre med å avdekke i din bedrift.

LES mer om hvorfor Bysheriffen anbefaler varetelling. Det gjelder å vite hva vi har og hva som mangler.

Oasen Storsenter

Vi har lang erfaring med å holde svinnkurs, og har erfart hvor viktig det er å trene medarbeidere i butikk og på kjøpesenter. Her kan du lese fra vårt besøk hos Oasen Storsenter. Haugesund Avis laget en god artikkel om hvordan økt svinnkompetanse kan påvirke lønnsomheten til butikker. Bysheriffen aka Steinar Vadla Risa intervjues i denne artikkelen fra Haugesund Avis: “God service stopper butikktyveri” uttaler Risa.

LES Butikktyveri på timeplanen. Det var elevene på Helse- og oppvekstfag ved Strømmen videregående skole fikk et helt spesielt besøk – i samarbeid med Strømmen Storsenter.

Strømmen Storsenter

Involvering og bevisstgjøring må til for å få ned svinnet. Retailmagasinet interjuvet Strømmen Storsenter og Bysheriffen om viktigheten av å heve sikkerheten på kjøpesenteret. Artikkelen tar for seg det gode arbeid som utføres av alle involverte på Strømmen Storsenter.

9 måter å redusere svinn

Last ned oppskriften på hvordan du kan redusere svinn på ditt kjøpesenter eller butikkjede. Enkelte tiltak er svært effektive og har ingen kostnad.

LAST NED

LES, Et kjøpesenter som bruke sivilt vakthold, holder kriminalitet på en armslengs avstand

Skal trygg handel og trygg lønnsomhet oppnås bør tiltak iverksettes, og effekten dokumenteres. Et tiltak vil være å bestille svinnkurs fra oss nå. Ring Bysheriffen direkte på telefon +47 90 75 58 11 eller på epost steinar@bysheriffen.no

Bysheriffen på LinkedIn, Hvordan stoppe butikktyveri?

Svinnkurs med Bysheriffen

Besøk vår profil på Talerlisten. Du finner mye informasjon og kan bestille våre foredrag og kurs.