Butikkjeder

Om det er butikktyveri, eller ansatte som begår underslag, slår det negativt ut på bunnlinjen og produktiviteten. Velfungerende butikkjeder med god svinnkompetanse, gode rutiner, sparer penger og tid. Politiet gjør sitt, men det mest effektive er når næringslivet selv innfører kontrolltjenester som tar problemstillingen på alvor, og sørger for å være forberedt.

Kundeopplevelsen og bedre service er to elementer som retail bransjen må fokusere på for å tiltrekke seg kunder i dagens marked. Om butikkjeder høyner servicegraden vil det føre til en nedgang i butikktyverier. Erfaring viser at økt oppmerksomhet, et smil, hei og god dag, reduserer butikktyveri.

Les, Kjøpesenteret tar stadig flere unge butikktyver.

Les mer om, Varetelling- Det gjelder å vite hva vi har og hva som mangler

Les. Slik ble butikken forsøkt svindlet for 30.000 kroner: – Det var en mann og en dame med et barn i en barnevogn

Hvordan Charlottenbergs Shoppingcenter arbeider,  Med oppmerksomhet, kamera og varesikring får man ned svinnet.

Artikkel om, Svindlet jobben for en halv million

9 måter å redusere svinn

Last ned oppskriften på hvordan du kan redusere svinn på ditt kjøpesenter eller butikkjede. Enkelte tiltak er svært effektive og har ingen kostnad.

LAST NED

Flere bedrifter kan redusere svinnet sitt, om de forebyggende kontrolltjenester er tilpasset dagens kriminalitetsbilde. Noen bedrifter snakker om et svinn på 1-5% av den totale omsetning. Det er høye tall! Derfor er fokus på god svinnkompetanse sammen med effektive kontrolltjenester viktig å implementere i en bedrift.

Butikktyveri reduseres med sivilt vakthold.

Har du gode sikkerhetsrutiner, ansettelsesrutiner og gode kontrolltjenester? Det er viktige bestanddeler i svinnforebyggende arbeid. Tyveri og underslag utført av egne ansatte, er en utfordring som må tas på alvor. Svinn kan forkomme i flere ledd, uansett hva slags virksomhet du driver.

Les mer om sikkerhetsledelse.

Interne svinnkilder oppstår når bedriften har mangelfulle rutiner og instrukser. Med kontrolltjenester og «Svinnhjulet», som veileder blir det enklere å avsløre svinnkilder.

Bestill et foredrag eller kurs med Steinar Vadla Risa

Bedrifter bør ha en strategi på dette område og helst servere tyvene på et sølvfat til politiet. Da vil bedrifter oppleve trygg handel og trygg lønnsomhet.

Les artikkelen om Rusta Norge. Viktig å sette en sikkerhetsstandard.

Hvordan lommetyvene tas på fersk gjerning.  Det er her «lederhosen» og spesialisering kommer inn. 

Kontakt oss, om du vil halvere svinnet ditt!

Les, Involvering og bevisstgjøring for å få ned svinnet på Strømmen Storsenter

Artikkel om, – God service stopper butikktyver.

Se TV innslaget fra Strømmen Storsenter, hvor det er mindre butikktyveri  pga sivilt vakthold og bruk av overvåkingskamera. 

Foredrag og workshops

Vil du lære mer om trender i kriminalitetsbildet i Norge? BySheriffen holder engasjerende foredrag og workshops om sikkerhet, svinnreduksjon og kriminalitetsforebygging.

TA KONTAKT

Ta kontakt med Steinar Vadla Risa på tlf. +47 90 75 58 11 for en uformell prat om sikkerhetsledelse som trygger mennesker og verdier.

Du trenger ikke gå deg vill i jungelen av produkter og tjenester! Vi tar jobben med sikkerhetsledelse for deg. Overlat svinnkompetanse til oss!